Küçük ve orta boylu işletmeler için ideal web sitesi çözümü
Alan adı tescil dahil 30 dakikada yayına hazır , mobil uyumlu
Önümüzdeki 5 sene için alınmış bir alan adı, kısa süreli alınmış bir alan adına
Gördüğünüz sitenin , Türkçe yönetim paneli ve alan adı dahil fiyatıdır.
Alan adı ve yayın dahil 499 TL detay>>
Sitedeki yazı , fotoğraf ve ürünler örnek olarak girilmiştir.
Türkçe yönetim panelinden kolaylıkla güncelleyebilirsiniz.
Kullanmak istemediğiniz modül varsa ( Ör: Personel, defter vb) çıkartılabilir.
Deneyimli kadromuz
04.03.2017 10:21:50
Morbi ut sapien scelerisque, fermentum ex ultrices, bibendum lacus. Aliquam id consequat ex. Integer luctus tellus at
08.07.2015 12:06:35
Yeni açılan bir mekan için zengin ve makul fiyatlarda bir menü sunuyorlar, deneyin
Şefin Arşivinden Tarifler
Öncelikle lahanamızı güzelce temizliyoruz. Yapraklarını kökünden ayırıp kaynayan suya koyuyoruz. Sarmamız kolay olsun diye 5 dakika kadar pişiriyoruz. Soğanları rendeleyip maydanozu ve naneyi ince ince doğruyoruz. Doğradığımız malzemeleri derin bir kaba alıp kıyma makinesinden geçirilmiş tavukgöğsünü, tuzu ve karabiberi ve zeytinyağını döküp karıştırıyoruz.
Tezgahınıza aldığınız lahanaların damar kısımlarını ezerek iç harcı koyup sarıyoruz. Tencerenin dibine lahananın en damarlı kısımlarını koyarak sarmalarınızı üzerine dizin. Sarmalarınızın açılmaması için üzerine tabak kapatabilirsiniz. Kısık ateşte lahanalar yumuşayana kadar pişirin.
Buğdayı iyice yıkayıp bir gece önceden sıcak su ile bir taşım kaynatın, sabaha kadar bekletin. Yine bir gece önceden ıslatılmış nohut ve fasulyeyi ayrı tencerelerde haşlayın. Buğdaya nohut ve fasulyeyi ekleyin. Sırayla kuş üzümü, dolmalık fıstık, ardından küp doğranmış elmaları daha sonra da küçük doğranmış kayısıları ve üzümleri ekleyin.
Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip karıştırarak pişirmeye devam edin. En son portakal ve limon kabukları ile şekeri ilave edip pişirin. Hafif koyulaşınca ocaktan alıp kaselere paylaştırın. Üzerini kuru dut, küp doğradığınız incir, nar taneleri, iri çekilmiş ceviz, file Antep fıstığı ve tarçın ile süsleyip servis yapın.